Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2009 15:58

Ющенко теж перейнявся порятунком українських моряків

Ющенко теж перейнявся порятунком українських моряків
Президент України Віктор Ющенко доручив МЗС вжити всіх необхідних заходів для визволення полонених громадян України на судні Ariana. Про це на брифінгу в Секретаріаті президента повідомила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова.

"Президент України стурбований ситуацією навколо захоплення другого травня балкарського судна Ariana, до складу екіпажу якого входять громадяни України. У цьому контексті глава держави доручив МЗС у співпраці з провідними державами світу та міжнародними організаціями вжити усіх необхідних заходів для сприяння визволенню наших громадян з полону та консолідації зусиль світової спільноти, спрямованих на боротьбу з піратством", - сказала вона.

Ванникова нагадала, що станом на 4 травня зв"язку з судном не встановлено, а пірати не висунули конкретних вимог. При цьому вона додала, що ситуацію тримають на контролі посольства України в Греції, Великобританії, Кенії, Італії, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко теж перейнявся порятунком українських моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути