середа, 04 березня 2009 09:23

Ющенко сьогодні влаштує Черновецькому "розбір польотів"

Ющенко сьогодні влаштує Черновецькому "розбір польотів"
Президент Віктор Ющенко о 10.00 у середу, 4 березня, проведе нараду з головами районних держадміністрацій міста Києва, на якій планує заслухати звіт керівництва Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляє прес-служба президента, мета наради – обговорення актуальних питань життя столиці та вирішення нагальних проблем міста.

У зустрічі візьмуть участь представники силових структур столиці, виконувач обов"язків міністра фінансів, міністр житлово-комунального господарства та міністр регіонального розвитку та будівництва.

За деякими даними, мер Києва – глава Київської міської держадміністрації Леонід Черновецький заради участі в нараді у президента перервав свою закордонну відпустку і прибув до Києва.

Між тим, глава держави у середу також проведе нараду щодо подальшого проведення у державі судової реформи. Вона розпочнеться о 14.00.

До участі у ній запрошено голову Верховної Ради Володимира Литвина, голову Конституційного Суду Андрія Стрижака, а також голову Верховного Суду Василя Онопенка, голову Ради суддів Петра Пилипчука і корпус голів апеляційних судів України, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко сьогодні влаштує Черновецькому "розбір польотів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути