Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2006 09:50

Ющенко розповів, чим займався під час аварії на ЧАЕС

Президент Віктор Ющенко під час аварії на Чорнобильській АЕС знаходився в Києві. Про це він розповів в середу, 26 квітня, в інтерв"ю телеканалу УТ-1.

- Я тоді в Києві був, а моя родина була в Сумський області. Пригадую, як на перше травня був погожий весняний день, квітнула кульбаба. Я пам"ятаю приїхала донька (Віталіна), і ми з нею ходили на кручі Дніпра, збирали це, - розповів Ющенко.

- Потім ходили на Хрещатик, а там йшла велогонка, і там багато стояло киян. Абсолютно було відчуття спокою. Не було тривоги, що там (в Чорнобилі - "ГПУ") трапилась неповоротна трагедія, - додав він.

Також Ющенко розповів, що тоді він працював у Держбанку і хотів їхати в Чорнобиль рятувати банківські цінності.

- Я пригадую, як у нас в банку постало питання, що треба з чорнобильської зони вивозити майно банківське, купюри, банкноти, кошти, цінності, то в нас черга була, і в неї я і сам записувався, - розповів він.

- Тільки треба було відбирати фахівців, які володіли касовими операціями, роботою з готівкою, а не економістів, фінансистів, - зазначив він і додав, що це була єдина причина, чому його "не взяли", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів, чим займався під час аварії на ЧАЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути