Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2009 09:24

Ющенко "підсадить" Єханурова в крісло міністра?

Ющенко "підсадить" Єханурова в крісло міністра?
Перший заступник глави Секретаріату президента Юрій Єхануров заявив, що Генпрокуратура не має претензій до його діяльності на посту глави військового відомства, пише "Коммерсантъ-Україна".

Він також повідомив, що подав апеляцію на рішення окружного адміністративного суду, яким йому було відмовлено в задоволенні позову про незаконність звільнення з посади міністра оборони в червні.

За словами Єханурова, якщо суд не відновить його на цій посаді, президент Віктор Ющенко повторно подасть його кандидатуру на пост міністра оборони.

Про результати перевірки Генпрокуратури (ГПУ) Юрій Єхануров повідомив учора на VIII з`їзді очолюваного ним Союзу підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств. Делегати з`їзду заслухали звіт про виконану роботу і провели вибори керівництва Союзу. Почесним президентом організації одноголосно було переобрано Єханурова.

Після закриття з`їзду Єхануров звернувся до делегатів у неформальній обстановці. "Позавчора (26 жовтня) в Секретаріат президента, парламент і всі зацікавлені органи надійшли результати перевірки Генпрокуратурою діяльності Міноборони і моєї діяльності як міністра. Питань до мене немає", - заявив, зокрема, пан Єхануров.

Нагадаємо, з березня по червень прем`єр-міністр Юлія Тимошенко регулярно звинувачувала Юрія Єханурова, який на той час був міністром оборони, в неефективному використанні бюджетних коштів.

На засіданні Кабміну 20 травня пані Тимошенко пообіцяла міністрові направити в Генпрокуратуру звіт голови Головного контрольно-ревізійного управління Миколи Сивульського, який проводив перевірку діяльності Міноборони.

Після цього звіт ГлавКРУ був відправлений до Генпрокуратури.

У червні Верховна рада задовольнила подання Кабміну про відставку Єханурова.

Звільнений міністр оборони звернувся до суду з позовом про незаконність своєї відставки.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко "підсадить" Єханурова в крісло міністра?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути