середа, 17 травня 2006 20:02

Ющенко призначив Москаля своїм представником у Криму

Президент України Віктор Ющенко звільнив з посади постійного представника Президента в Криму Володимира Куліша й іншим своїм указом призначив на цю посаду Геннадія Москаля.

26 квітня Ющенко звільнив Москаля від обов"язків голови Луганської обласної державної адміністрації у зв"язку з переходом на іншу роботу. 55-річний Москаль обіймав посаду губернатора Луганської області з листопада 2005 року, до цього він був заступником міністра внутрішніх справ, начальником кримінальної міліції.

У вересні 2005 Ющенко призначив представником Президента в Криму Куліша. Куліш із 1999 року є заступником генерального директора державної акціонерної компанії "Титан" (Армянськ, Крим).

17 травня Кабінет Міністрів запропонував Ющенку звільнити з посади голови Чернівецької обласної держадміністрації Миколу Ткача й призначити на цю посаду Куліша, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко призначив Москаля своїм представником у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути