середа, 11 липня 2007 17:01

Ющенко призначить нових губернаторів після згоди Кабміну

Президент призначив тільки тимчасово виконуючих обов"язки голів Миколаївської і Чернігівської областей, і готовий призначити постійних керівників цих областей після відповідного погодженняКабінету міністрів, заявив замглави секретаріату президента Ігор Пукшин.

"Буде відповідне представлення Кабінету міністрів - президент призначить у відповідні області відповідних голів адміністрації", - сказав він на брифінгу в середу.

За словами Пукшина, президент, підписавши заяву про звільнення глави Чернігівської обладміністрації Миколи Лаврика, скористався своїм правом і визначив, хто тимчасово керуватиме цією областю. "Президент не порушує Конституцію (у питанні призначення в.о голови обладміністрації)", - сказав він.

Перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров розкритикував Секретаріат президента за призначення губернаторів Чернігівської і Миколаївської державних обласних адміністрацій без узгодження з урядом, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко призначить нових губернаторів після згоди Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути