середа, 13 червня 2007 15:02

Ющенко прирік будь-яку коаліцію на зраду

Ющенко прирік будь-яку коаліцію на зраду
  "Статистика така: симпатії розподілилися 50 на 50 плюс-мінус 2% і лише завдяки зраді когось йде формування більшості", - сказав сьогодні Ющенка під час щоквартальної прес-конференції.

Він також заявив, що демократичні сили повинні зробити все, щоб в наступному парламенті скасувати депутатську недоторканність.

 "Наріжним каменем виборчої кампанії для демократичних сил, які насправді хочуть очистити країну від корупції і брехні, повинне стати зобов"язання скасувати необмежену депутатську недоторканність", - сказав президент.

Ющенко відзначив, що "український демократичний фронт" не може дозволити втратити хоч би один відсоток голосів виборців.

"Сьогодні найбільше, чого потребує українське суспільство – це коаліція демократичних сил. Зробити всі чесні уроки з того, що було, пройти етап політичних прощ і вибачень, стати плечем до плеча один одному, потурбуватися за кожен відсоток демократичної коаліції", - заявив він.

Ющенко застеріг Мороза: "Я б не хотів, щоб ми знаходилися в ситуації, коли як ви пам"ятаєте, одного главу ВР з кабінету виносили разом з кріслом - так воно приклеїлося".

Він назвав позитивною позицію Рината Ахметова в розв"язанні політичної кризи.

- "У цієї людини формуються конструктивні позиції щодо перспектив розвитку України, - відзначив президент. - Цій людині належать позиції, які були корисні по урегулюванню політичної кризи. Я хочу, щоб журналісти про це знали".

"Газета по-українськи"


Зараз ви читаєте новину «Ющенко прирік будь-яку коаліцію на зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути