вівторок, 28 квітня 2009 11:13

Ющенко повечеряє з президентом Угорщини

Ющенко повечеряє з президентом Угорщини

Президент Віктор Ющенко відбув з дводенним офіційним візитом до Угорщини. Про це повідомила прес-служба Голови держави.

Сьогодні в Будапешті пройдуть українсько-російські переговори під головуванням голів держав, після чого сторони підпишуть ряд двосторонніх документів. Сьогодні ж Ющенко зустрінеться з представниками українських і угорських ділових кіл.

Також відбудеться покладання квітів до пам"ятника Тарасу Шевченку і Невідомому солдату на площі Героїв. Також відбудеться офіційна вечеря у президента Угорщини на честь Віктора Ющенка.

Завтра Ющенко зустрінеться з головою Державних Зборів Угорщини Каталін Сілі і прем"єр-міністром країни Гордоном Байнаї. Потім Ющенко відкриє пам"ятник жертвам Голодомору.

Фінальним заходом стане зустріч Ющенка з представниками держоргану самоврядування українців Угорщини і з українською общиною.


В аеропорту "Бориспіль" перед початком офіційного візиту Ющенка до Угорщини Президент дав доручення Генпрокурору Олександру Медведьку. Він повинен протягом 20-30 днів представити громадськості звіт про роботу щодо використання бюджетних коштів при ліквідації наслідків повені у липні 2008 року на території західних областей України.

Завтра візит до Москви здійснить прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

За матеріаламии: Прес-служба президента, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко повечеряє з президентом Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути