Ексклюзиви
четвер, 17 серпня 2006 14:13

Ющенко доручив Луценку відстежити зв"язки депутатів з криміналітетом

 

Президент України Віктор Ющенко поставив перед міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком завдання взяти під особистий контроль відстеження зв"язків посадовців, у тому числі депутатів усіх рівнів, з кримінальними структурами. Президент наголосив, що особливу увагу Міністерство внутрішніх справ повинне приділяти боротьбі з корупцією.

У свою чергу Луценко доповів про хід розслідування і розкриття низки резонансних злочинів, зокрема, вбивство депутата Запорізької міськради Віктора Савкіна.

Міністр МВС також розповів про криміногенну ситуацію на півострові, боротьбу з організованою злочинністю, затримання представників злочинних угруповань, які діяли в Криму в середині 90-х років.

Глава держави висловив стурбованість тим, що останнім часом у ЗМІ почастішали повідомлення про причетність депутатів місцевих рад до порушень закону. Президент назвав такі факти неприпустимими і наголосив, що їх потрібно ретельно відстежувати, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко доручив Луценку відстежити зв"язки депутатів з криміналітетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути