пʼятниця, 27 лютого 2009 09:34

Ющенко поламав відпустку Черновецькому

Ющенко поламав відпустку Черновецькому
Наступного тижня президент Віктор Ющенко заслуховуватиме звіт мера про стан справ у столиці. Для цього столичному градоначальникові Леоніду Черновецькому навіть доведеться перервати свою відпустку, яку він проводить в Ізраїлі. Інформацію про те, що мер прилетить до Києва для зустрічі з президентом, підтвердили в оточенні Черновецького.

За словами глави Секретаріату президента Віктора Балоги, президент хоче почути від мера аналіз процесів в економічному і соціальному житті столиці. Зокрема, розповідати мерові доведеться про досі не прийнятий столичний бюджет, розвиток інфраструктури міста, відносини з малим і середнім бізнесом. "Ніякого популізму, проповідей і лірики — тільки аргументи. Застерігаю міські власті від спроб організувати псевдомітинги і псевдо — підтримки, це вже нікого не вражає", — заявив Балога. Він не виключив, що на зустріч можуть бути запрошені представники правоохоронних органів. У Секретаріаті говорять, що після звіту мера, президент може прийняти якесь рішення.

Крім того, вчора керівник столичної прокуратури Євген Блажівський звернувся до киян і заявив, що у випадку якщо працедавці примушують вас виходити на мітинг на підтримку мера, вам слід написати заяву в прокуратуру або звернутися за номером 524-82 61 або 527-72-60. Ймовірно, що у понеділок буде проведена і гаряча лінія комісією Верховної Ради, яка розслідує діяльність мера. Про час і порядок звернень громадян стане відомо пізніше.

Як відомо, мер Києва Леонід Черновецький до 21 березня перебуває у відпустці, лікується за кордоном. Кажуть, захворів на запалення легень. Причина — переохолодження організму внаслідок тривалого перебування на відкритому повітрі.

Ізраїльська російськомовна преса повідомляє, що Черновецький лікується в цій країні, плаває в Мертвому морі.

Нещодавно мер запустив на муніципальному телеканалі два свої кліпи. Останній - на відому композицію В"ячеслава Бикова "Любимая моя".

У відео додана нарізка з весіль дітей Черновецького - Стьопи та Христі, а також чорно-білі кадри з весілля самого Черновецького.

За матеріалами: Сегодня, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поламав відпустку Черновецькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути