Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2009 15:49

Ющенко підписав лист до МВФ

Ющенко підписав лист до МВФ
Президент Віктор Ющенко підписав лист намірів другого перегляду програми співробітництва з Міжнародним валютним фондом.

Про це повідомив керівник головної служби секретаріату президента з соціально-економічного розвитку Роман Жуковський на брифінгу у четвер.

"Всі підписанти листа про наміри другого перегляду програми з МВФ підписали цей лист. Президент підписав його буквально кілька хвилин тому, і тому немає ніяких перешкод для того, щоб Україна направила його у Вашингтон", - сказав він.

За словами Жуковського, після відправлення цього листа, рада директорів МВФ матиме всі необхідні підстави для розгляду й ухвалення рішення про виділення Україні третього траншу кредиту "stand by".

Нагадаємо, що 8 липня прем"єр-міністр Юлія Тимошенко звинуватила Ющенка в затягуванні переговорів української сторони з МВФ із залучення третього траншу кредиту.

Раніше Кабмін схвалив лист намірів зі співробітництва з МВФ, відповідно до якого українська сторона обіцяє домагатися утримання інфляції на рівні не вище 13% за підсумками 2009 року.

Рада директорів МВФ розгляне виділення Україні 3 транші кредиту наприкінці липня - початку серпня, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підписав лист до МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути