Ексклюзиви
середа, 09 травня 2007 11:20

Ющенко очолив ходу ветеранів на Хрещатику

У Києві о 10.00 розпочався марш ветеранів з нагоди 62-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Колони учасників маршу вирушили від Центрального універмагу Хрещатиком до Майдану Незалежності. На чолі колони – солдати, одягнені у форму солдатів Великої Вітчизняної війни несуть прапори 1-го, 2-го, 3-го, 4-го українських фронтів, а також українського партизанського фронту.

За ними у колоні з ветеранами ідуть Президент України Віктор Ющенко, перший віце-прем"єр-міністр України Микола Азаров, міністр оборони України Анатолій Гриценко, тимчасово виконуючий обов"язки голови СБУ Валентин Наливайченко, Генеральний прокурор України Святослав Піскун.

Також разом з державними посадовцями у колоні перебувають лідер БЮТ Юлія Тимошенко, секретар РНБО Віталій Гайдук, Київську міську владу представляють секретар Київради Олесь Довгий і перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Слід також зазначити, що у колоні немає представників керівництва Верховної Ради України, натомість присутня уповноважений ВР з прав людини Ніна Карпачова.

Уздовж ходу колони вишикувались від ЦУМу до Майдану до 2 тис. жителів Києва.

Водночас, наразі на Майдані Незалежності, де має проходити святковий мітинг, на сцені, яку свого часу було встановлено представниками антикризової коаліції, замінено символіку Партії регіонів на транспаранти з вітаннями зі святом Перемоги.

Тим не менш, за сценою, де відбуватимуться урочисті заходи, майоріють прапори Партії регіонів, а також залишились на день свята неприбраними намети прихильників коаліції, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко очолив ходу ветеранів на Хрещатику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути