середа, 23 березня 2016 14:50

Ющенко назвав план перемоги над агресором

Ющенко назвав план перемоги над агресором
Одеса, День Незалежності Фото: УНІАН

Україна переможе агресора завдяки стабільній економіці, національному відродженню та патріотизму. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" сказав третій президент України Віктор Ющенко.

"Компонентом перемоги повинна бути політика національного відродження. Проїдьте по Києву, подивіться на вітрини. Ви скажете, що живете у столиці незалежної України? Це десь за Тулою побачите таку мову, чужу рекламу. Якщо подивитися ззовні, це світ не нашої культури. Бо суть національного - це мова. Якщо ви втратили мову, ви втратите державність. Тоді вам легше житиметься у колонії ", - сказав Ющенко.

За словами політика, Донецьк і Луганськ мають взяти приклад з Одеси і Дніпропетровська. Там зупинили "русский мир".

"Подивіться, як в одних і тих самих викликах повів себе Луганськ і Одеса. Донецьк і Дніпропетровськ. Я розумію, що велика відповідальність Києва. Але, вибачте, і ваша. Ви - громадяни. Чому одні громадяни вчинили так, як в Одесі. І я їм аплодую. Пишаюся. Не очікував, що одесити так вчинять. Чи майже російськомовний Дніпропетровськ. А чого цього духу не вистачило у Луганську? Чого цих солідарних обов'язків не вистачило у Донецьку?", - зауважив він.

На думку Ющенка, ще одна запорука перемоги - стабільна економіка.

"Наступний пункт - це фінанси й економіка. Гривня і ціни повинні бути стабільними. Тоді економіка почне динамічно розвиватися. І мілітарна, зокрема", - резюмував він.
Більше читайте в ексклюзивному інтерв'ю Віктора Ющенка журналу "Країна" 24 березня.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав план перемоги над агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути