Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2009 17:15

Ющенко нагородив на прощання Черномирдіна орденом (ФОТО)

 
Президент України Віктор Ющенко прийняв Посла Росії Віктора Черномирдіна з нагоди завершення його дипломатичної місії в Україні. Про це повідомляє прес-служба глави держави на своєму офіційному сайті.

Глава держави вручив Послові орден "За заслуги" ІІІ ступеня. Цією нагородою Президент відзначив особистий внесок Черномирдіна у розвиток українсько-російських відносин, багаторічну дипломатичну діяльність.

Президент побажав Чорномирдіну міцного здоров"я та подальших успіхів.

Як повідомлялось, 11 червня президент Росії Дмитро Медведєв звільнив Черномирдіна з посади надзвичайного і повноважного посла РФ в Україні. Також Медведєв призначив Черномирдіна радником президента РФ з питань економічного співробітництва з державами - учасниками СНД.

Черномирдін обіймав посаду надзвичайного і повноважного посла Росії в Україні і спеціального представника президента РФ з розвитку торговельно-економічних відносин з Україною з 21 травня 2001 року по 11 червня 2009 року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко нагородив на прощання Черномирдіна орденом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути