четвер, 07 грудня 2006 17:30

Ющенко та Іванов обговорили спільні проекти у військово-технічній сфері

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із заступником Глави Уряду Російської Федерації – міністром оборони Сергієм Івановим.

Під час зустрічі сторони обговорили питання українсько-російської співпраці у сфері оборони та перспективні проекти двосторонньої співпраці у військово-технічній сфері. Йшлося про створення військово-транспортного літака АН-70, модернізацію парку винищувачів і вертольотів. Ющенко сказав, що Україна прагне оптимізувати відносини з Росією в цих напрямках.

Також сторони обговорили візит в Україну Президента Росії Володимира Путіна. Ющенко сподівається, що під час візиту буде підписано, зокрема, два стратегічні документи: програма стратегічної співпраці на 2007-2008 рр., куди будуть включені всі проекти між двома країнами, які сьогодні розробляються на рівні підгруп міждержавної комісії Ющенко – Путін, а також договір про співпрацю у сфері оборони і безпеки.


"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Ющенко та Іванов обговорили спільні проекти у військово-технічній сфері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути