четвер, 27 грудня 2007 15:06

Ющенко і Балога запросили на вечірку Богатирьову (ФОТО)
7

25-го грудня в одному з заміських ресторанів працівники Секретаріату президента святкували новий рік. На вечірці був присутній і сам Віктор Ющенко з дружиною Катериною.

Підняти келих разом з президентською командою приїхала і новоспечена секретарка РНБО Раїса Богатирьова. Остання вчергове здивувала своїм зовнішнім виглядом - регіоналку впізнати нелегко: схудла, помолодшала.

Були помічені на тусовці: екс-міністр вугільної промисловості Віктор Тополов, автор помаранчевого "ТАК"-у і підковки Ющенка Ярослав Лисюк, член НУНС Микола Катеринчук, голос президента Ірина Ванникова, екс-міністр культури і заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький, права рука спікера Ради Арсенія Яценюка Андрій Пишний.

Представники секретаріату були, зрозуміло, у більшості: Ігор Дір з головної служби зовнішньої політики, Віктор Безкоровайний з головної служби з питань діяльності правоохоронних органів, а також заступник Балоги і представник президента у Конституційному Суді, представник президента у ЦВК Марина Ставнійчук.

А новорічний вертеп на сцені заправляли екзотична Гайтана, драйвовий "С.К.А.Й.", романтично-патріотична Марічка Бурмака та Вася Бондарчук. Серед гостей прогулювалися також телевізійники Василь Ілащук і всюдисуща Катя Осадча, пише Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Балога запросили на вечірку Богатирьову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути