середа, 21 травня 2008 16:20

Ющенко дав Тимошенко два місяці на розбірки з ЧФ Росії

Ющенко дав Тимошенко два місяці на розбірки з ЧФ Росії
Президент України Віктор Ющенко доручив уряду розробити законопроект про припинення з 2017 року дії міжнародних договорів про тимчасове перебування на території України Чорноморського флоту Російської Федерації.

Про це йдеться в Указі глави держави, яким він увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 травня 2008 року "Про заходи щодо забезпечення розвитку України як морської держави". Текст документу від 20 травня 2008 року розміщено на офіційному сайті глави держави.

Зокрема, уряд має підготувати у двомісячний строк та забезпечити внесення в установленому порядку законопроекту щодо припинення з 2017 року дії міжнародних договорів про тимчасове перебування на території України Чорноморського флоту Російської Федерації.

Також Кабмін має вжити у двомісячний строк заходів щодо комплексної оцінки наслідків тимчасового перебування ЧФ Росії в Україні.

Серед іншого, Президент доручив уряду завершити формування договірно-правового оформлення морської ділянки державного кордону між Україною та Російською Федерацією в Азовському і Чорному морях та Керченській протоці.

Контроль за виконанням цього Указу покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дав Тимошенко два місяці на розбірки з ЧФ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути