неділя, 17 січня 2010 23:37

Ющенка просять покарати Луценка за залякування лежачих виборців

Ющенка просять покарати Луценка за залякування лежачих виборців

Президент Віктор Ющенко повинен переговорити з Генеральним прокурором, аби той відреагував на залякування, до яких у день виборів вдався стосовно виборців міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Таку заяву зробив у програмі "Шустер Live" на телеканалі "Україна" народний депутат Сергій Головатий.

Зі слів Головатого, міністр своєю заявою залякав тих виборців, котрі через стан здоров"я лежали вдома, хотіли викликати представників дільниць до себе в домівку, але не зробили це, почувши заяву міністра, що таке голосування можна розцінювати як спробу фальсифікації виборів.

"Ющенко - діючий президент, він має повноваження. Він повинен мати розмову із Генеральним прокурором України. Стосовно того, що робив на своїй посаді міністр внутрішніх справ, залякуючи людей тюрмою. Він мусить до другого туру порушити кримінальну справу хоча б по цьому міністру. Тому що саме міністр Юрій Луценко, виконуючи все, аби Тимошенко залишилася при владі, залякав сотні й сотні, тисячі й тисячі людей. За тих три тижні, що залишилися, президент Ющенко є гарантом права і моєї мами і сотень тисяч людей, які лежать. Шантажування і залякування Луценка є кримінальною справою", - заявив Головатий.

Коментуючи заяву Головатого, Сергій Соболєв, народний депутат-"бютівець", сказав, що міністр зробив таку заяву після того як на одній із столичних виборчих дільниць затримали жінку, яка мала при собі сто бюлетенів для голосування. Саме стосовно цього факту міністр говорив, згадуючи про можливий термін шестирічного ув"язнення для порушниці.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенка просять покарати Луценка за залякування лежачих виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути