четвер, 29 липня 2010 15:02

Уряд поклявся у вірності МВФ

Уряд поклявся у вірності МВФ

Україна "неухильно і добросовісно" буде виконувати всі взяті на себе зобов'язання перед МВФ.

Про це йдеться у заяві прес-служби Кабміну.

"Ті зобов'язання, які чинний уряд бере на себе у межах виконання нової програми, практично співпадають з тими, які не виконала попередня влада", - зазначається у заяві.

"Програма співробітництва з МВФ, прийнята в умовах кризи української економіки, яка триває, і в умовах нестабільності на світових ринках, яка продовжується, є єдиним способом зберегти в нашій державі необхідний рівень соціального захисту", - наголосили в Кабміні.

В уряді переконані, що "громадяни України розуміють: зобов'язання, які змушена була взяти на себе влада, і заходи на їх виконання є необхідними і неминучими".

"Країна, знекровлена популістською політикою попередньої влади, потребує стабільності і реформ, які виведуть Україну на якісно новий рівень життя. Тобто, на європейський рівень доходів, медичного забезпечення, освіти, житлово-комунальних послуг, безпеки тощо", - наголосила прес-служба.

"Заходи, які здійснюються сьогодні, непрості. Щоб вони були результативними, необхідна витримка і політична воля з боку влади та розуміння і підтримка з боку суспільства", - йдеться у заяві.

Як відомо, у четвер рада керівників Міжнародного валютного фонду схвалила надання Україні кредитної лінії в розмірі $15,15 мільярдів.

Зараз ви читаєте новину «Уряд поклявся у вірності МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути