неділя, 03 вересня 2006 11:38

Уряд доопрацює законопроект про Кабмін протягом тижня

Уряд має намір протягом тижня доопрацювати й подати у Верховну Раду законопроект про Кабінет Міністрів. Про це сьогодні журналістам повідомив перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров.

Він зазначив, що проект документу, який розглядався на засіданні Кабміну, був підготовлений колишнім складом уряду.

- У членів уряду була низка зауважень, над якими зараз працює група на чолі з віце-прем`єр-міністром Дмитром Табачником. Я думаю, що ми його за тиждень допрацюємо, й виноситимемо у Верховну Раду, - сказав Азаров.

При цьому віце-прем`єр-міністр наголосив, що певне здивування викликає заява керівника секретаріату президента про те, що в секретаріаті готується якийсь свій варіант законопроекту про Кабмін.

- З урахуванням змін Конституції, які набули чинності, було б логічніше довірити функцію розробки цього законопроекту самому уряду. Уряду, напевно, видніше, якими повинні бути функції, що має бути відображено в цьому законі, - сказав урядовець.

Нагадаємо, раніше прем`єр-міністр Віктор Янукович заявляв про необхідність подати у Верховну Раду України новий закон про Кабінет Міністрів до початку другої сесії парламенту, повідомляє "ICTV".

Зараз ви читаєте новину «Уряд доопрацює законопроект про Кабмін протягом тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути