неділя, 29 липня 2012 16:39

УНСО сподівається прорватись до Ради завдяки "гарячій" осені

УНСО сподівається прорватись до Ради завдяки "гарячій" осені
УНА-УНСО проведе передвиборчий з'їзд у Львові. Фото: forum.reactor.org.ua

Організація "Українська національна асамблея — Українська народна самооборона" (УНА-УНСО) йтиме на вибори самостійно. Представники цієї політсили вважають, що їхня партія зможе подолати 5% бар'єр за умови виникнення в Україні восени революційної атмосфери.

Зокрема, один із лідерів УНА-УНСО Ігор Мазур заявив: "Шанс пройти 5% може з'явитись, якщо осінь буде дуже гарячою. Коли всі безідейні політичні проекти почнуть лопатись як мильні бульбашки, тоді люди побачать, де є сила, а де - повітря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще, коли Україною керуватиме один лев, ніж 450 баранів" - У Шухевича хочуть запровадити гетьманат

УНА-УНСО першою з українських націоналістичних партій проведе свій передвиборчий з'їзд, який відбудеться, завтра, 30 липня у Львові у Палаці культури ім. Гната Хоткевича.

"Ми вважаємо, що Львів є гідним містом, аби там відбувся наш з'їзд. Адже у 1990 році саме у Львові була заснована наша організація. Таким чином ми віддаємо шану цьому місту і всій Західній Україні. Це територія, де завжди перемагали український дух та українська зброя", - пояснив Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятник Сталіну в Києві довго не простоїть - УНА-УНСО

"Більше того, ми збираємось 30 липня — у день, коли у боях під Сухумі загинув наш товариш — стрілець експедиційного корпусу УНСО "АРГО" Роман Галазика. Ми відвідаємо після з'їзду Личаківське кладовище, де похований він і ще двоє загиблих унсовців", - додав політик.

 

Зараз ви читаєте новину «УНСО сподівається прорватись до Ради завдяки "гарячій" осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути