Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 12:43

УНА-УНСО попередила Януковича про "залізобетонні обійми" Кремля

УНА-УНСО попередила Януковича про "залізобетонні обійми" Кремля

Представники російської влади прагнуть сформувати обличчя нинішньої української влади, як антигуманної з тоталітарними ознаками, аби "відвернути Україну від західних цивілізацій та навернути в міцні залізобетонні обійми Кремля".

Про це Gazeta.ua заявили в Українській національній асамблеї (УНА-УНСО).

Зокрема, "унсовці" заявили, що "агенти Кремля, котрих сьогодні достатньо у вищих ешелонах української влади, невпинно виконують московський проект з розколу українського суспільства".

"В його рамках продовжуються дії з вивішуванням червоних прапорів на 9-те травня, червоних маршів у Львові тощо. За мету ставиться розколоти українське суспільство, добитися у ньому протистояння. Щоб показати, що тут живуть дикі люди; підірвати авторитет України серед світової громадськості напередодні Євро 2012", - вважають політики.

Крім того, в УНА-УНСО зазначили, що кремлівська влада прагне "сформувати обличчя чинної влади України, як антигуманної з тоталітарними ознаками".

"А це вже негативно впливає не тільки на перспективи Євро 2012 в Україні, а й на рейтинг країни в цілому, на привабливість країни для інвестицій і, врешті-решт, ставить під загрозу статки українських капіталістів", - пояснили "унсовці".

За їхніми словами, влада мусить чітко врахувати обсяги товарообігів України з Сходом і з Заходом.

"Наша влада та наші еліти повинні усвідомити, що лише за умови єдності суспільства можна досягати великих цілей. Також, необхідність єдності суспільства, повинні нарешті прийняти сучасні псевдо-націоналісти, і врешті-решт вони повинні припинити шукати образ ворога у своєму народі", - резюмувала УНА-УНСО.

Зараз ви читаєте новину «УНА-УНСО попередила Януковича про "залізобетонні обійми" Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути