понеділок, 23 листопада 2009 14:22

Ульянченко згадала непристойні жарти Тимошенко

Ульянченко згадала непристойні жарти Тимошенко

Глава Секретаріату президента Віра Ульянченко вважає, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко у Ялті під час зустрічі з Володимиром Путіним продемонструвала зневагу до своєї країни.

Про це вона заявила журналістам Волинської області.

Як повідомляє Головне управління інформаційної політики Секретаріату президента, Ульянченко нагадала, що головним досягненням Майдану була свобода, але отриманий суспільством шанс вимагає свідомої позиції.

"Майдан - це не ярмарок обіцянок, а шанс змінити країну. І як цей шанс використовувати, залежить саме від нас. Якщо ми потрапимо до рук політиків, які хочуть повернути країну назад, якщо не продовжимо реформи - ми втратимо ті можливості, які приніс нам Майдан", - сказала вона.

У цьому контексті Ульянченко нагадала про "поведінку" Тимошенко у Ялті.

"Це неприпустимо, коли прем"єр-міністр незалежної держави, кандидат в президенти демонструє таку зневагу до своєї країни.

Варто задуматися: у нас буде українська держава або українська околиця, якщо залишимо таких політиків?" - риторично запитала керівник Секретаріату президента.

Нагадаємо, після зустрічі в Ялті прем"єр-міністр РФ Путін зізнався, що йому комфортно працювати з главою українського уряду Тимошенко.

"Нам з урядом Тимошенко працювати комфортно. Вважаю, що за час нашої співпраці відношення між Україною і Росією стали стабільними", - заявив він, додавши, що Тимошенко вдалося ввести Україну в стан самодостатності.

Прем"єр-міністр України Тимошенко вважає, що "узяла" свого російського колегу Путіна жорсткістю і прагматизмом, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ульянченко згадала непристойні жарти Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути