Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 08:50

Улянченко про "Єдиний центр" та партію Ющенка

Улянченко про "Єдиний центр" та партію Ющенка

Голова Київської обласної державної адміністрації, глава Ради партії Народний союз Наша Україна (НСНУ) Віра Ульянченко заперечує можливість об"єднання НСНУ з "Єдиним центром".

Про це повідомляє прес-служба НСНУ.

"В питанні про те, яка партія є пропрезидентською, сьогодні поставлена крапка. Президент є главою партії "Наша Україна", і пропрезидентською партією є партія "Наша Україна", - вважає Ульянченко.

В той же час Ульянченко підкреслила, що "Наша Україна" відкрита до співпраці в окремих питаннях з тими політичними силами, які є її ідейними партнерами.

"Якщо є політичні сили, які відстоюють проукраїнську позицію, - чи то в економіці, чи то в політиці або в іншій сфері, - ми з цими партіями співпрацюємо. І якщо є люди, які хочуть стати членами партії "Наша Україна", ми відкриті для таких людей", - сказала вона.

16 травня Віра Ульянченко була обрана головою Ради партії Народний союз Наша Україна.

Раніше, Президент України Віктор Ющенко заявив, що партія Народний Союз Наша Україна повинна зробити все для відродження цієї політичної сили.

Ліга
Зараз ви читаєте новину «Улянченко про "Єдиний центр" та партію Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути