четвер, 24 січня 2013 11:38

"Укрінформ" документом довів Власенку, що суд по Азарову таки був?
5

Фото: Фото: ukrinform.ua

Інформаційне агентство "Укрінформ" запропонувало ознайомитися з копією рішення суду щодо програшу екс-прем'єра Юлії Тимошенко прем'єр-міністру України Миколі Азарову в суді Гамбурга (Німеччина).

Нагадаємо, керівник групи захисту лідера опозиції Сергій Власенко заявив, що інформація про те, що суд Гамбурга нібито відмовив у задоволенні позову Тимошенко проти Азарова, не відповідає дійсності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив, за якої умови законопроект про скасування "мовного закону" підтримають "ударівці"

Як повідомлялось, окружний суд Гамбурга 22 жовтня 2012 року відмовив у задоволенні позову Тимошенко проти М.Азарова, а також зобов'язав екс-прем'єра виплатити судово-процесуальні витрати у сумі 300 тисяч євро.

Наприкінці серпня 2012 року Юлія Тимошенко подала позов до Окружного суду Гамбурга проти Прем'єра Миколи Азарова з вимогою заборонити йому робити заяви про причетність екс-прем'єра до злочинів колишнього глави уряду Павла Лазаренка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд Гамбурга не відмовляв Тимошенко у задоволенні позову проти Азарова - Власенко

Позов Тимошенко був ініційований у зв'язку з інтерв'ю Азарова, яке транслювалося на одному з німецьких телеканалів у прямому ефірі. Він, зокрема, заявив, що в США розслідувалися кримінальні справи про корупцію, в яких Тимошенко згадувалася як співучасниця Лазаренка. У позовній заяві адвокати Тимошенко просили німецький суд винести ухвалу про заборону Азарову посилатися на документи судів США і робити заяви про причетність Тимошенко до корупції та до справи Лазаренка як співучасниці.

Зараз ви читаєте новину «"Укрінформ" документом довів Власенку, що суд по Азарову таки був?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути