Ексклюзиви
вівторок, 18 березня 2014 18:40

Українським військовим не місце в Криму - Грач

Українським військовим не місце в Криму - Грач
Леонід Грач Фото: ukraineinfo.net

Українським солдатам не треба протистояти російським військовослужбовцям. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній народний депутат, кримський політик Леонід Грач.

"Треба виходити з того, що внутрішнє кримське протистояння вичерпано. Українська армія має негайно залишити територію Росії, якою сьогодні став Крим. Конфлікт не буде на користь військовим. Він може зруйнувати надії на потенційну реанімацію російсько-українських відносин. Йдеться про їхню ціну та майбутнє. Україна ігнорувала кримську ситуацію, тому проблема Криму для неї вже вичерпана. Маємо те, що маємо. Як подарували Крим Україні у 1954 році, так тепер цей подарунок повернули Росії", - зауважив він.

Говорячи про вбивство українського військовослужбовця в Криму, Грач наголосив: "Коли починають з'ясовувати стосунки, все може бути. Вже зрозуміло, що після підписання угоди про вступ Криму до Росії, українським військовим тут не місце. Тому треба сісти за стіл перемовин, напрацювати програму, як українські війська підуть з Криму. Все це має відбуватися зважено та спокійно".

За словами політика, зараз в Криму панують настрої, направлені проти України.

"Є певні хвилювання, коли ж вирішаться питання набуття громадянства та поліпшення соціального-економічного стану. У більшості людей стан піднесений — на вулиці вітають один одного. З цією реальністю треба рахуватися", - зазначив екс-нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Українським військовим не місце в Криму - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути