середа, 15 червня 2011 08:37

Українські чиновники завдали збитків бюджету на півмільйона гривень

Українські чиновники завдали збитків бюджету на півмільйона гривень

Прокурор Києва Анатолій Мельник підрахував, як сказали в прес-службі прокуратури, що чиновники завдали збитків бюджету на 500 млн грн. 13 справ стосуються чиновників міської влади та комунальних підприємств. Середній розмір завданих збитків становить 8,5 млн грн. До відповідальності притягнуто 129 посадових осіб, а до бюджету Києва відшкодовані понад 20 млн грн., пише Сегодня.

Також прокуратура повернула місту дитячий оздоровчий комплекс "Космос" у Деснянському районі, який був незаконно приватизований главком комунальної власності КМДА у грудні 2007 року.

Як встановлено, цей комплекс площею майже 10 тис. кв.м, а також земельна ділянка площею 2,4 га приватизовано шляхом заниження його вартості. Чиновники главку оцінили 1 кв.м комплексу в 400 грн., хоча його ринкова ціна в 10 разів більше. А сотка землі в цьому районі доходить до $ 7 тисяч.

Нагадаємо, що Анатолій Чуб, який очолював у цей час главк, зараз у розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Українські чиновники завдали збитків бюджету на півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути