четвер, 27 червня 2013 16:12

Українська верхівка не хоче нікуди — депутат про європрагнення влади

Українська верхівка не хоче нікуди — депутат про європрагнення влади
Андрій Сенченко Фото: tymoshenko.ua

З точки зору технології вирішення задачі по підписанню Угоди про асоціацію Юлія Тимошенко внесла правильну пропозицію. Так Gazeta.ua депутат від "Батьківщини" Андрій Сенченко прокоментував лист екс-прем'єра про необхідність створення Національного круглого столу.

"Юлія Володимирівна своєю пропозицією намагається всі ці розмови навколо європейського вибору перевести у публічну площину. В таких випадках збираються політичні опоненти, які декларують європейські прагнення, та спілкуються на очах у українського народу та Європи. Питання в тому, що мають бути напрацьовані певні кроки, прив'язані до часу. Якщо це все буде публічно, українській владі не буде куди подітися. А так можна довго дебатувати, а потім сказати: "Ми хотіли, але не вийшло". Якщо ж буде круглий стіл, то за кожен крок доведеться відповідати", - зауважив він.

За словами депутата, президент робить все, аби Угода про асоціацію не була підписана. "Українська верхівка, Янукович та його оточення, не хочуть нікуди. У них є бажання керувати країною, не озираючись ні на кого. Тим більше, на неприйнятних для них особисто на генетичному рівні правила Євросоюзу. В першу чергу, це стосується боротьби з корупцією, дотримання законів та прав людини", - наголосив Сенченко.

Політик вважає, що у разі незгоди Януковича створити такий круглий стіл, своє ставлення з цього приводу мають висловити громадяни України. "Не треба на ініціативу Тимошенко дивитися як на ситуацію, коли одні політики щось запропонували іншим, а нас це не стосується. Насправді це не так. Це має відношення до кожного. Тому було б правильним, аби ця пропозиція була підтримана масово", - зазначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Українська верхівка не хоче нікуди — депутат про європрагнення влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути