четвер, 06 липня 2017 13:10

Україні вказали на боротьбу з корупцією поряд з "мантрами про реформи"

Україні вказали на боротьбу з корупцією поряд з "мантрами про реформи"
Корупцію в Україні має бути подолано у всіх секторах - державний секретар Великої Британії у закордонних справах та справах співдружності Борис Джонсон. Фото: Reuters

Реформи в Україні відбуваються, але влада має зосередитися на боротьбі з корупцією.

Про це заявив держсекретар Великої Британії у закордонних справах та справах співдружності Борис Джонсон у Лондоні на конференції з питань реформ в Україні, в якій бере участь прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє "Укрінформ".

"Уряд має просувати реформи і в сфері боротьби з корупцією. Постійно ми чуємо мантру, що Україна провела більше реформ за 3 роки після Революції гідності, ніж за попередні два десятки років", - сказав Джонсон.

У світі є занепокоєння, що антикорупційну реформу загальмовують, що є недостатнім прогресом у створенні антикорупційних судів, наборі суддів Верховного суду, додав британський дипломат.

"Бачимо сигнали від громадянського суспільства щодо корупції та усі погоджуються, що нам треба робити більше, щоб підтримати ці зміни та відповісти на прагнення тих, хто стояв під кулями снайперів на Майдані.

Корупцію мають подолати у всіх секторах.

Робота НАБУ та інших антикорупційних органів матиме сенс тільки тоді, коли винні постануть перед судом", - заявив Джонсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пояснив, чому процвітає корупція в країні

В Україні запустили антикорупційну ініціативу Європейського Союзу із загальним бюджетом €15,84 млн, розраховану на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Україні вказали на боротьбу з корупцією поряд з "мантрами про реформи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути