вівторок, 20 листопада 2018 11:09

Українці зможуть літати до Лондона за 5 євро

Українці зможуть літати до Лондона за 5 євро
Ryanair планує збільшити свою присутність в Україні.

Квитки авіакомпанії Ryanair для українців подешевшають із сьогоднішнього дня. Про це йшлося на зустрічі президента Петра Порошенка з дирекцією Ryanair, яка прибула до Києва.

"На сьогоднішній день найдешевший квиток є 9 євро (283 грн). А після обіду, з'являться квитки по 5 євро (157 грн) до Лондона", - заявив Порошенко.

"Друга цифра, яку ми почули, що фактично сьогоднішня мета Ryanair - один мільйон пасажирів за рік. Вже сьогодні маємо більше 550 тисяч (пасажирів. - ред.) із Борисполя і більше 250 тисяч зі Львова. Цифра мільйон - цілком реальна. За 3-5 років вийдемо на цифру, коли лише Ryanair перевезе 10% населення України.

Це етап, механізм посилення нашої інтеграції в Євросоюз. Краще один раз побачити ЄС, переконатися у перевагах європейського напрямку, ніж сто раз почути російську пропаганду про те, як там все погано", - сказав президент.

Порошенко подякував Ryanair і додав: "Компанії з Німеччини, Польщі, Великої Британії мають чухати потилицю, знижувати ціни і підвищувати сервіси для того, щоб конкурувати".

"Після сьогоднішньої зустрічі квитки на сайті компанії будуть по 5 євро. Наша співпраця буде глибшою", - сказав комерційний директор Ryanair Девід О'Брайєн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці продовжують підтримувати курс на НАТО та ЄС

Ryanair - найбільша в Європі бюджетна авіакомпанія із Ірландії, з головним офісом у Дубліні. Перший рейс з Києва до Берліну Ryanair здійснив 3 вересня.

Авіакомпанія літає з Борисполя в 12 напрямках, зі Львова – в 5-ти.

Зараз ви читаєте новину «Українці зможуть літати до Лондона за 5 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути