неділя, 07 лютого 2010 09:11

Українці обирають між Януковичем та Тимошенко

Українці обирають між Януковичем та Тимошенко

Сьогодні, 7 лютого, о 8:00 по всій території України відкрилися виборчі дільниці, на яких громадяни країни зможуть проголосувати за одного з двох кандидатів в президенти.

У виборах беруть участь лідер Партії регіонів України Віктор Янукович і прем"єр-міністр країни Юлія Тимошенко.

Виборчі дільниці працюватимуть без перерв до 20:00. Відразу після закриття дільниць будуть оголошені результати семи екзит-полів, які збираються проводити в день голосування українські та зарубіжні соціологічні служби

Нагадаємо, що за підсумками першого туру Янукович набрав 35,32% голосів, Юлія Тимошенко - 25,05%. Агітація за кандидатів в президенти, які вийшли в другий тур виборів, була дозволена з 26 січня (наступного дня після призначення повторного голосування) до 24:00 5 лютого.

ЦВК призначив другий тур виборів Президента на 7 лютого і допустив до нього Віктора Януковича і Юлію Тимошенко як двох кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів під час першого туру виборів президента 17 січня.

У виборах Президента 17 січня взяли участь 18 кандидатів. Явка склала 66,76%. Кампанія з виборів президента стартувала в Україні 19 жовтня 2009 року.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Українці обирають між Януковичем та Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути