понеділок, 21 грудня 2020 13:53

Українці назвали найнегативніші події року

Російська агресія проти України, епідемія коронавірусу і підвищення цін на товари, тарифи є найбільш негативними подіями 2020 року. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 5 до 13 грудня.

 
 
 

Чи не єдиною позитивною подією українці назвали будівництво автошляхів у рамках "Великого будівництва". Тільки 5% вважають будівництво доріг негативним.

Подією, яка вплинула на життя абсолютної більшості людей 2020 року, стала епідемія коронавірусу. "Подією року" епідемію назвали 43% українців.

2020-й запам'ятається роком поганих подій, пишуть соціологи. І нагадують: торік головну подію року - переважно це були парламентські та президентські вибори - вважали позитивною 58%.

Соціологи опитали 2004 респондентів методом особистого інтерв'ю face-to-face в усіх регіонах України, за винятком окупованих Росію Криму та районів Донецької і Луганської областей. Похибка опитування не перевищує 3,3%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилася ситуація з коронавірусом в Україні за вихідні

21 грудня в районі Горлівки окупанти поранили 2 українських воїнів.

7-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької і Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Українці назвали найнегативніші події року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути