пʼятниця, 04 серпня 2017 15:07

Україна затролила росіян, які образились на нові санкції США

Україна затролила росіян, які образились на нові санкції США
Україна в мережі Twitter потролила росіян, які ображені на нові санкції США. Фото: відкриті джерела

Україна в мережі Twitter потролила росіян гіфкою з мультсеріалу "Південий парк", у відповідь на російське відео, що виклало МЗС Росії як погрозу США за санкції

Допис був розміщений на офіційній сторінці України в мережі Twitter, повідомляє Espreso.tv.

Днями президент США Дональд Трамп підписав черговий пакет санкцій проти Росії. На офіційному Twitter-акаунті Росії вирішили оригінально відповісти, розмістивши відповідний допис.

"Хто із санкціями до нас прийде, від них і загине. Ми присвячуємо це відео тим, хто хоче зашкодити нам новими санкціями", - написало МЗС Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тотальне презирство та ганьба" - Турчинов спрогнозував кінець Путіна

На відео зображено російський фестиваль культури, але у зв'язку з контекстом, люди це сприйняли так, наче Росія погрожує повернутися до Середньовіччя.

Україна не забарилася з відповіддю, заявивши, що через порушення міжнародного права росіяни тепер бігають з паличками, а не літають на Марс.

"Якби ви поважали міжнародне право, то уникнули б санкцій і зараз відправляли б місії на Марс, а не бігали з паличками", - пише відомство.

До цього допису вони додали гіфку з мультсеріалу "Південний парк", що відомий недитячим чорним гумором. На гіфці один з героїв лупцює іншого дерев'яним мечем.

Президент США Дональд Трамп підписав закон про розширення обмежувальних заходів проти Росії, Ірану і КНДР. Санкціями заборонені приватні інвестиції в сумі понад $10 млн у російські приватизаційні угоди й обмежені інвестиції в експортні нафто - і газопроводи до $5 млн. Ці обмеження вдарять, зокрема, по інвесторам газопроводу "Північний потік-2".

Зараз ви читаєте новину «Україна затролила росіян, які образились на нові санкції США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути