четвер, 17 вересня 2009 15:18

Україна визнає незалежність Південної Осетії за Януковича - Президента

Україна визнає незалежність Південної Осетії за Януковича - Президента

Народний депутат з фракції ПР Анатолій Толстоухов, перебуваючи в Москві, заявив, що після президентських виборів Україна визнає незалежність Південної Осетії і Абхазії.

Про це він сказав сьогодні, 17 вересня, на прес-конференції в Держдумі після поїздки в складі міжнародної делегації з різних країн до Південної Осетії.

"Я думаю, що після президентських виборів Україна теж скаже своє вагоме слово щодо визнання незалежності цих держав", - сказав Толстоухов.

Він зазначив, що "дуже приємно чути, коли такі країни, як Венесуела, визнають незалежність Південної Осетії і Абхазії, але більш важливим є те, щоб цей процес відбувався на пострадянському просторі".

Говорячи про російсько-грузинський конфлікт, регіонал висловив упевненість, що це була спланована акція проти Росії, "це був акт агресії і геноциду народу Південної Осетії, і це була демонстрація для всього світу амбіцій Саакашвілі, який претендує на диктаторство ".

Крім того, Толстоухов заявив, щ "вчинок Росії був у даному випадку закономірним, і вона зробила те, що повинна була зробити".

Депутат також зазначив, що відвідавши Цхінвалі через рік після війни, побачив заново відбудоване місто.

Як повідомлялося, після російсько-грузинської війни, яка відбулася на початку серпня 2008 року, незалежність двох регіонів Грузії - Абхазії і Південної Осетії - визнали тільки три країни: Росія, Нікарагуа і Венесуела.

За матерiалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Україна визнає незалежність Південної Осетії за Януковича - Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути