понеділок, 24 червня 2013 11:40

"Українські політики - непідкупні, сильні, зі своїми принципами та пріоритетами" - нардеп

"Українські політики - непідкупні, сильні, зі своїми принципами та пріоритетами" - нардеп
Тедеєв: "Я - один із найбільш совісних і дисциплінованих і в спорті, і в житті, і в парламентській роботі". Фото: forumspaskiev.org.ua

Народний депутат від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв каже, що ніколи не голосував у парламенті за вказівкою керівництва фракції.

Про це він заявив в інтерв'ю "Главкому".

"Я - один із найбільш совісних і дисциплінованих і в спорті, і в житті, і в парламентській роботі. Я клятву не Клюєву давав, не Арбузову, а Віктору Федоровичу", - сказав він.

"Це опозиція каже - підкуповують, бюджети на це виділяють тощо, - продовжує "регіонал". - Але на мене ж ніякий бюджет не вплине. Я взагалі не маю уявлення, що їх скуповують, це взагалі неправильна теза на адресу політика серйозного рівня, яким є депутат. Може, у світовому співтоваристві теж є такі процеси і чутки такі ходять, але не хотілося б, щоб на адресу українського політика звучали такі звинувачення. Українські політики - непідкупні, сильні, зі своїми принципами та пріоритетами та їх під розстрілом неможливо скупити. Нас же ніхто не скуповував ніколи".

"Я з великою повагою ставлюся, скажімо, до Кожем'якіна, Кириленка, інших колег, які зараз у парламенті і тих, хто не потрапив до списків. Серед них багато шанованих людей, які залишилися вірні своїм особистим принципам і лідерам, зберегли фундаментальну позицію. А зраджувати не можна, ну що це - прийти до парламенту і ховатися по кутах...", - додав Тедеєв.

Зараз ви читаєте новину «"Українські політики - непідкупні, сильні, зі своїми принципами та пріоритетами" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути