четвер, 08 грудня 2011 15:25

Українська революція врахує "помаранчевий" та північноафриканський досвіди - Лук'яненко

Українська революція врахує "помаранчевий" та північноафриканський досвіди - Лук'яненко

Майбутня революція передбачена Конституцією України. Про це на прес-конференції, присвяченій створенню Громадського Руху Опору "Звільни Україну!" повідомив голова Української республіканської партії Левко Лук'яненко, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Два роки тому до влади прийшла Партія регіонів, яку ми розцінюємо як п'яту московську колону. Ці люди виховані в антиукраїнському дусі. Душити, давити - це природно для них як для носіїв імперської російської політичної культури", - вважає Лук'яненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рух "ГРОЗА" обіцяє "покласти" владу ще до виборів

На його думку, зараз регіонали орієнтуються на фальсифікацію майбутніх виборів, оскільки "ПР спромоглась відвернути від себе навіть Донбас, який покладав на цю партію велику надію".

"Якщо нам на виборах не вдасться усунути цю владу, то залишається інший спосіб - революція. Ми маємо два зразки революції: революція 2004 року і революція у Північній Африці та на Близькому Сході. Вони викликані однією причиною - ненавистю людей до влади. Ця ненависть зростає в Україні, і не сумніваюсь, що якщо фальсифікація обурить людей своєю масштабністю і грубістю, то тоді залишається той самий спосіб, який передбачає і Конституція", - заявив дисидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні тривають "бої" розвідувального характеру - Лук'яненко

Він нагадав, що у Конституції оголошено, що народ є сувереном влади. Тому, за словами політика, якщо влада перестає служити, то тоді народ має право на революцію та усунення такої влади.

"Думаю, що розумна українська нація знайде ту форму революції, яка буде найбільш підходящою, враховуючи і досвід 2004 року, і північноафриканський", - резюмував Лук'яненко.

Зараз ви читаєте новину «Українська революція врахує "помаранчевий" та північноафриканський досвіди - Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути