Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2013 03:30

Україна заявила про готовність зробити все задля Угоди про асоціацію з ЄС

Україна заявила про готовність зробити все задля Угоди про асоціацію з ЄС
Фото: obozrevatel.com

Україна підтвердила свою готовність досягти суттєвого прогресу за критеріями, визначеними Радою міністрів ЄС у закордонних справах, для забезпечення підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС у зазначені часові терміни.

Як повідомила прес-служба МЗС України, про це заявив міністр закордонних справ України Леонід Кожара під час зустрічі у Брюсселі з високим представником ЄС із закордонних справ та безпекової політики Кетрін Ештон.

У центрі уваги співрозмовників були кроки, необхідні для забезпечення укладення Угоди про асоціацію Україна-ЄС під час Саміту Східного партнерства у Вільнюсі у листопаді цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Євросоюзі заявили, що в України лишилось обмаль часу для того, щоб сподобатись

Кожара, зокрема, поінформував Ештон про прогрес у реформаторських заходах української влади, спрямованих на досягнення критеріїв та стандартів, що дозволять забезпечити політичну асоціацію та економічну інтеграцію України з ЄС.

Під час зустрічі керівники зовнішньополітичних відомств України та ЄС також торкнулися питань регіональної та міжнародної безпеки. Сторони наголосили на важливості співпраці між ЄС та Україною, як головуючою в ОБСЄ, для забезпечення стабільності на просторі ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Україна заявила про готовність зробити все задля Угоди про асоціацію з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути