пʼятниця, 01 червня 2012 15:48

"Україна - Вперед!" шукає ініціативних вихідців із народу

"Україна - Вперед!" шукає ініціативних вихідців із народу
Наталія Королевська відкрила кастинг народних кандидатів. Фото: ye.ua

Партія "Україна - Вперед!" з 1 червня почала проект з підбору кандидатів у свій партійний список і список кандидатів у мажоритарних округах.

"Сьогодні ми вас запросили, щоб представити проект партії "Україна - Вперед!", який називається "народний список". Це всеукраїнський відбір кандидатів у народні депутати від партії "Україна - Вперед!", - сказала лідер партії Наталія Королевська на прес-конференції в п'ятницю.

"Ми взяли на себе непростий обов'язок і розуміємо, що сьогодні знаходимося тільки на початку складного шляху, тому що для того, щоб зробити реальні зміни в країні, щоб реально змінити якість життя людей, ми вважаємо за необхідне, в першу чергу, змінити якість політики", - сказала вона.

Лідер партії "Україна - Вперед!" підкреслила, що проект буде реалізовуватися протягом 2 місяців, і "в ньому зможуть взяти участь громадянські лідери, будь-яка ініціативна людина, яка вирішить висунути або сама себе, або його висуне колектив, або його висунуть громадські організації".

Водночас, перший заступник лідера партії "Україна - Вперед!" Євген Суслов повідомив, що для того, щоб стати учасником проекту "народний список", необхідно зареєструватися на офіційному сайті, заповнити анкету, зокрема, із зазначенням регіону проживання, внести коротку інформацію про себе.

За словами Суслова, збір інформації про охочих потрапити в "народний список" буде проходити до 19 червня. Наступний етап - всенародне обговорення списку з 20 по 27 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Україна - Вперед!" шукає ініціативних вихідців із народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути