понеділок, 02 червня 2014 13:50

Українців закликають "голосувати квитком" проти російських культурних "лизоблюдів"

Українців закликають "голосувати квитком" проти російських культурних "лизоблюдів"
Фото: vgolos.com.ua

Найкращим покаранням для російських діячів культури, котрі підтримали політику президента Володимира Путіна щодо України, є так зване голосування квитком.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив видавець та письменник Дмитро Капранов, коментуючи гастролі в Україні російського оркестру "Віртуози Москви". Нагадаємо, диригент "віртуозів" Володимир Співаков одним із перших підписав лист-звернення до російських діячів культури на підтримку Володимира Путіна. Концерт "віртуозів" має відбутися 16 червня в Національній опері ім. Т.Г. Шевченка.

"Найкращий бойкот проти лизоблюдства і російського фашизму, який продемонструвала так звана московська еліта, - це не приходити на їхні концерти. Тобто, це випробування більше для нас, ніж для них. Потрібно робити це у громадському, а не адміністративному ракурсі", - вважає Капранов.

"Якби наш Майдан оголосила влада, на нього б ніхто не вийшов, - додав видавець. - Натомість ті санкції, які оголосить народ, стануть популярними. Вводити якісь санкції з боку держави, м'яко кажучи - неефективно".

Зараз ви читаєте новину «Українців закликають "голосувати квитком" проти російських культурних "лизоблюдів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути