неділя, 15 грудня 2013 14:05

"Україна буде у Європі" - Порошенко завтра зустрінеться із президентом ЄС

"Україна буде у Європі" - Порошенко завтра зустрінеться із президентом ЄС
Фото: zn.ua

Під час промови зі сцени Петро Порошенко привітав народ з Днем гідності. Він повідомив, що завтра зустрінеться із президентом ЄС.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Тільки гідні люди можуть стільки стояти, вимагати і перемагати на морозному Майдані. Бо ми сьогодні демонструємо переконливі перемоги, ми ніколи більше не дамо, щоби на київських майданах і на майданах України проливалася кров наших дітей. Всі, хто зараз відсторонені і звільнені, знаходяться під прокурорським розслідуванням - злочинці. Це є наша перемога", - заявив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці повстали проти того, щоб одна межигірська сім'я пила кров з усієї країни - Луценко

Порошенко наголосив, що якщо влада не здатна вивести країну із кризи, це зроблять люди.

"Ці дні і декілька днів попереду для нас є найважливішими в історії України. Досить нас лякати проблемами, які набито прийдуть в Україну після підписання угоди про Асоціацію. Бо Європа - це християнські цінності, а не те, що вчора казали на сусідній площі. Бо Європа - це вільні права вільної людини, це справедливість та боротьба з корупцією. Це вільна економіка. І, якщо вони не здатні сьогодні вийти з кризи, то вільні і гідні українці здатні подолати кризу, відродити економіку, створити робочі місця, подолати конкурентний інвестиційний клімат, продемонструвати, що Україна є найкраща у світі. І третє: тут кажуть, що слабо чути голос Майдану. Я хочу вас запевнити, наш з вами голос чути по всьому світу. І я завтра вирушаю, сподіваюсь за вашим дорученням і наказом, до Брюсселю. О 16 годині буду мати зустріч з президентом Євросоюзу", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горді українці мають відправити уряд у відставку - голова Меджлісу

Після виступу Порошенка, люди аплодували і вигукували "Молодець!".

На завершення своєї промови Порошенко сказав: "Україна буде у Європі, Україна підпише угоду про Асоціацію. Це наша головна вимога, яка вивела усіх на Майдан. І поки це не відбудеться, ми звідси не підемо".

Зараз ви читаєте новину «"Україна буде у Європі" - Порошенко завтра зустрінеться із президентом ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути