субота, 19 липня 2014 14:41

"Здивувався інформації, що літак збив український винищувач" - москвичі про катастрофу Боїнга-777

"Здивувався інформації, що літак збив український винищувач" - москвичі про катастрофу Боїнга-777
Фото: ЕРА

Думки москвичів щодо причин катастрофи Боїнга-777 на Донбасі розходяться. Хтось вважає винним офіційний Київ. Але є й такі, хто не поспішає робити остаточні висновки.

Про це стало відомо з репортажу на одному з телеканалів.

"Була інформація, що Путін пролітав, там з різницею в тридцять хвилин. Може, його хотіли збити. Винен Київ, але й Америка теж, напевно, доклала зусиль. Американці настільки жорстокий народ, що готові пожертвувати своїми людьми. Їх не зупинило те, що на борту літака були жителі Америки. Чи винні ополченці? Здається, ні. Не думаю, що вони володіють такою зброєю, щоб збити такий літак", - вважає молода дівчина.

"Напевно, це провокація з боку української влади. Їм дуже зручно зараз звинуватити нас. Взагалі, дивно, що вже через кілька годин після трагедії американці заявляють з державного рівня, що це слід Росії. Ополченці? Можливо, й винні", - говорить ще одна молода москвичка.

Є й інші точки зору. Зокрема, чоловік приблизно тридцяти років поставив під сумнів інформацію одного з основних телеканалів країни.

"Здивувався інформації по Першому каналу, що літак був збитий українським винищувачем. Абсолютно неперевірена інформація. При цьому джерела не називалися", - сказав він.

Не поспішає вірити телеканалам і молода дівчина

"Я не дивлюся російське телебачення, всі новини дізнаюся через інтернет з різних джерел. Це - єдина можливість отримати якусь об'єктивну картину. Зараз йде медіа-війна. Як з боку Росії, так і з боку України, Європи. Кожен висуває свою версію і не думаю, що є об'єктивна точка зору", - говорить вона.

"Про версії говорити зараз рано, час і історія розставлять все на свої місця. Це конфлікт і не хто тут не може бути правий на всі сто відсотків. Правда у кожного своя, а вона має бути спільною", - коротко резюмував чоловік середніх років.

Зараз ви читаєте новину «"Здивувався інформації, що літак збив український винищувач" - москвичі про катастрофу Боїнга-777». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути