Ексклюзиви
субота, 29 червня 2013 13:59

"Ударівець" виправдовується, що не мав на увазі Тимошенко, коли говорив про судимість

"Ударівець" виправдовується, що не мав на увазі Тимошенко, коли говорив про судимість
Валерій Карпунцов. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від партії "Удар" Валерій Карпунцов повідомив, що не мав на увазі нікого конкретно, коли висловив думку, що в президенти повинні балотуватися кандидати без судимостей.

Про це він сказав у коментарі УНН."Кожен коментує, як йому завгодно. Я сказав, що людина з судимістю не може йти в президенти. Воно так є, і так мусить бути. Звичайно я не мав на увазі когось конкретно", - зазначив Карпунцов.

Він нагадав, що в минулому теж виступав проти "навіть зі знятими судимостями" кандидата в Президенти Віктора Януковича.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Удар" Валерій Карпунцов зазначив, що громадянин України, який має судимість, не повинен мати право балотуватися в Пезиденти України.

"Як це, судимий чоловік, може бути на вищому посту? А звідки керувати, з в'язниці? Яким чином? Взагалі це словоблуддя в даному випадку, не може бути такого в демократичній державі", — додав нардеп.

Проте В.Карпунцов уточнив, що "якщо можна пом'якшувати, сказати, що людина, судима за тяжкий злочин, насильницький злочин, злочин проти прав громадян — якщо ми відпускаємо; іншого можна — нехай буде суджений за економічні, з необережності, що не спричинили тяжкі наслідки, а за насильницькі не можна. Можливо в такому розрізі розглядати. Але в змагальному: може чи не може — звичайно, не може".

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" виправдовується, що не мав на увазі Тимошенко, коли говорив про судимість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути