четвер, 14 лютого 2013 15:55

"Ударівці" вивісили над президією ВР головне гасло своєї кампанії

Народний депутат від партії УДАР Володимир Курінний виклав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук фото, де зображено новий плакат "ударівців" над президією Верховної Ради. На ньому білим по червоному написано "Голосуємо особисто!"

Автор: Фото: facebook.com
 

Значення нового плакату прокоментував для Gazeta.ua народний депутат від фракції УДАР Павло Розенко.

"Якщо у Верховній Раді України антураж попередніх плакатів в основному був, скажімо, протестний: "Кнопкодавам - НІ!", "Кнопкодави - геть із Ради!" тощо. То тепер ми вивісили головне гасло всієї цієї нашої кампанії, нашої акції, яке повинно продемонструвати наш заклик до кожного народного депутата голосувати особисто", - розповів він.

За його словами, на сьогодні - це головна вимога "ударівців" у цій парламентській ситуації, яка склалася.

"За допомогою цього центрового гасла хочемо достукатися до кожного нардепа, щоб він сам для себе прийняв таке особисте рішення. І якщо депутати нас почують, то набагато легше буде керівникам фракцій, зокрема Партії регіонів, погодитися на ті речі, які ми сьогодні тут вимагаємо", - пояснив Розенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розенко розповів, хто перший "прочистить мізки" Партії регіонів в разі перевиборів

Водночас, за словами нардепа, антураж навколо акції для "ударівців" має другорядне значення.

"Для нас більш важливо донесення цих думок як до суспільства у цілому, так і, безумовно, до народних депутатів. Очевидно, що головний акцент ми робитимемо не на оформлення зали засідань Верховної Ради України, а на те, щоби все-таки переконувати більшість у парламенті погодитися з нашими абсолютно конституційними, абсолютно законними вимогами. І всю енергію ми спрямовуватимемо саме на це. А плакати для нас уже є другорядними, хоча й важливими", - підкреслив депутат.

Він також додав, що у залі засідань Ради постійно перебуває до 10 "ударівців".

Нагадаємо, представники опозиції вранці 5 лютого заблокували президію і трибуну в залі засідань Верховної Ради. Вони вимагають ввести персональне голосування. Відтоді у парламенті продовжують постійно чергувати нардепи від УДАРу.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівці" вивісили над президією ВР головне гасло своєї кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути