вівторок, 19 лютого 2013 10:27

Спецтема: Українське бездоріжжя

УДАР збирає підписи киян за відставку голови "Київавтодору"

УДАР збирає підписи киян за відставку голови "Київавтодору"
В УДАРі хочуть багаторічного керівника автодору Глинського змусити відповісти за ганебний стан доріг у столиці. Фото: glavcom.ua

Фракція УДАР у Київраді збирає підписи киян за звільнення голови "Київавтодору" Георгія Глинського через незадовільний стан столичних доріг, повідомляє прес-служба партії УДАР.

"Зокрема, УДАР вимагає від голови Київської міської державної адміністрації негайно звільнити Георгія Глинського і ретельно розслідувати діяльність його відомства", - наголошується у повідомленні.

"Ми вважаємо, що багаторічний керівник столичного автодору повинен нарешті відповісти за ганебний стан доріг у столиці", - цитує прес-служба заяву УДАР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погані дороги змусили Попова задуматись над звільненням директора "Київавтодору"

У партії підкреслюють, що у зв'язку з виборами мера столиці і депутатів Київради - влада буде прислухатися до голосу людей.

Тому УДАР закликав усіх незадоволених станом доріг киян поставити підписи під вимогою про звільнення глави "Київавтодору". Всього по місту Київ було розміщено 20 наметів у місцях найбільшого скупчення автомобілів. У кожному наметі по 5 активістів збирали підписи киян. У четвер, 21 лютого, на сесії Київради УДАР ініціюватиме питання про відповідальність і відставку керівника "Київавтодору".

Зараз ви читаєте новину «УДАР збирає підписи киян за відставку голови "Київавтодору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути