Ексклюзиви
неділя, 04 листопада 2012 16:38

"УДАР" закликав ЦВК не оголошувати сфальшовані результати виборів

"УДАР" закликав ЦВК не оголошувати сфальшовані результати виборів
В "УДАРі" вважають, що Рада має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками. Фото: novostiua.net

Партія "УДАР" закликає Центральну виборчу комісію не оголошувати результати виборів через масштабні фальсифікації.

"УДАР" звертається до ЦВК, щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян", - йдеться в заяві на сайті партії.

"А Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР", - вважають в "УДАРі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР підтримав "Батьківщину": треба обнулити списки та домогтися невизнання виборів

Партія звертається до міжнародних інституцій та урядів демократичних країн із закликом не визнавати вибори в Україні демократичними і вільними і запровадити персональні санкції до осіб, винних у викривленні волевиявлення громадян – "від президента Януковича до посадових осіб виборчих комісій, суддів і усіх причетних до незаконних дій під час виборів".

"УДАР" також закликає ВО "Батьківщина", партію "Свобода" та демократичних мажоритарних кандидатів виробити спільну позицію для розв'язання політичної кризи та узгодження плану дій.

А усіх громадян партія закликає приєднатися до акції опозиційних сил у понеділок о 10:00 біля ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" закликав ЦВК не оголошувати сфальшовані результати виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути