субота, 26 січня 2013 04:52

"УДАР" поставив собі за мету викорінити з Ради кнопкодавство

"УДАР" поставив собі за мету викорінити з Ради кнопкодавство
Фото: tvi.ua

Парламентська фракція "Українського демократичного альянсу за реформи" ("УДАР") має зробити у Верховній Раді декілька важливих речей.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив народний депутат від партії "УДАР" Ростислав Павленко.

За словами політика, перш ніж переходити до вирішення важливих питань у парламенті, необхідно покінчити з проблемою неособистого голосування парламентаріїв.

"Ми маємо зробити в парламенті кілька важливих речей. Одна з цих речей – домогтися особистого голосування для того, щоби рішення, які приймає парламент, були рішеннями власне парламенту, а не  продиктованими згори", – сказав Павленко.

Лише у такому випадку, на переконання народного депутата, матимуть сенс домовленості про призначення виборів та їхній формат.

Нагадаємо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко 22 січня подав позовну заяву від своєї політичної сили в Окружний адміністративний суд м. Києва. Кличко позивається до голови Верховної Ради Володимира Рибака і вимагає визнати протиправними дії спікера під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови НБУ і призначення Ігоря Соркіна на цю посаду.

В "УДАРі" пообіцяли, що відстоюватимуть особисте голосування народних депутатів і дотримання ними законів та Конституції. Вже на першій погоджувальній раді перед наступною сесією фракція наполягатиме на внесенні до порядку денного першочерговим питання про запуск системи "Рада-3" - так званої сенсорної кнопки.

 

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" поставив собі за мету викорінити з Ради кнопкодавство ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути