пʼятниця, 25 січня 2019 11:02

У Зеленського висміяли Порошенка і Тимошенко

У Зеленського висміяли Порошенка і Тимошенко
"95 квартал" почав висміювати Петра Порошенка і Юлію Тимошенко у прямому ефірі.

Студія "95 квартал" Володимира Зеленського почала висміювати президента Петра Порошенка і колишню прем'єрку Юлію Тимошенко. Це відбулося у вечірньому ефірі телеканалу "1+1".

Ведучі розважальної програми говорили про передвиборчі перегони.

"Петро Олексійович поки офіційно не заявляв, що йде на вибори, йому поки ніколи, у нього турне містами України", - сказано в сюжеті.

"Тимошенко презентувала свій новий передвиборний слоган: "ВірЮ". Не виключаємо, що Тимошенко піде далі та після за "ВірЮ" запозичить із слогана Порошенка ще "АрміЮ".

Також "кварталівці" згадали телеведучу каналу "Прямий" Юлію Литвиненко, яка заявила, що йде у політику і говорила: "Слуга народу - слуга Коломойського?".

"Зв'язок між Коломойським і Зеленським є. Зеленський працює в компанії, яка працює з телеканалом, частина якого належить компанії, частина якої належить Коломойському. Ось така заплутана тіньова схема. Зате у самої Юлії все набагато простіше. Вона просто працює на каналі, який належить президенту. І у нас зустрічне запитання до Юлії Литвиненко і до Петра Олексійовича: "Скільки?" - було сказано в сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському порадили "не базарити"

Шоумен Володимир Зеленський висуває свою кандидатуру на посаду президента України. Про це він оголосив в ефірі телеканалу "1+1".

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського висміяли Порошенка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути