середа, 19 червня 2019 11:06

У Зеленського відреагували на флешмоб #Ятобінебренд

  Такі картинки ширяться інтернетом під хештегом #Ятобінебренд після слів Зеленського. Фото: rubryka.com
Такі картинки ширяться інтернетом під хештегом #Ятобінебренд після слів Зеленського. Фото: rubryka.com

Гендерна радниця президента Марина Бардіна відповіла на флешмоб #Ятобінебренд.

"Володимир Зеленський точно не той президент, який хотів би, щоб його країну сприймали у такий спосіб, як це інтерпретують у соціальних мережах", — сказала Бардіна, передає сайт "Повага".

За її словами, якщо подивитися, проаналізувати сказане повністю, то Зеленський констатував проблему зовнішнього сприйняття України світом і наголосив на тому, що ми, навпаки, маємо широкий спектр досягнень для позиціонування країни, аби зруйнувати стереотипне і застаріле бачення, вузьке сприйняття.

"Ми маємо певні дії, які б підтверджували повагу команди Володимира Зеленського до жінок і готовність підтримувати жінок. Зокрема, партія "Слуга народу" продемонструвала 30-відсоткове представництво жінок у списку. І такі речі, реальні дії для мене є показником готовності підтримувати жінок", — зазначила гендерна радниця президента.

Вона позитивно оцінила флешмоб у Facebook #Ятобінебренд.

"Тому що флешмоб є свідченням того, що жінки продовжують активно відстоювати свої права і вже новій владі задають показник того, як варто комунікувати низку питань щодо жіноцтва", — сказала Марина Бардіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продавай свою дружину, а не мене": мережа лютує через заяву Зеленського

Президент України під час офіційного візиту у Францію заявив, що "завжди було уявлення у всіх у світі, що Україна - це, перш за все, сільське господарство, шахти, металурги, а туристи завжди говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, це все є, і воно залишається нашим брендом, але є й інші цифри, які говорять про те, що ІТ-індустрія, ІТ-технології та компанії дуже швидко розвиваються в Україні", - сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського відреагували на флешмоб #Ятобінебренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути