Ексклюзиви
четвер, 13 липня 2023 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського розкрили три сценарії завершення війни

У Зеленського розкрили три сценарії завершення війни
Росію за перемоги України чекає зона демілітаризації і позбавлення контролю над ядерною зброєю. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Існує три варіанти завершення розв'язаної Росією повномасштабної війни проти України.

Перший передбачає перемогу Києва і домінування держави в регіоні, заявив 13 липня радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua. Тоді на РФ чекає демілітаризована зона і позбавлення контролю над ядерними озброєннями.

"Є тільки три варіанти завершення війни. Перший: ми виграли і таким чином є держава Україна, яка буде домінувати в регіоні в повному обсязі і, відповідно, мати дуже чіткі партнерські відносини. Зможе модернізувати армію і мати ефективну армію", – зазначив він.

Реалізація переможного сценарію дозволить серйозно підвищити роль України на міжнародній арені і позбавить Росію військового впливу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського пояснили рішення Ердогана повернути командирів Азовсталі

"Другий – поразка ЗСУ. Україна просто буде поступово вмирати протягом декількох років. Третій передбачає так званий "Мінськ-3" і повільну смерть української державності. Ми не програли, але є лінія розмежування. Це означає, що ви просто будете вмирати дуже повільно. Будуть підключати вам апарат, який буде підтримувати ваше життя. Все інше – це спроба знайти якісь альтернативні елементи, які дозволять щось продовжити. У нас з вами варіанти дуже прості: виграти або програти", – сказав представник Офіса президента.

Збройні сили України на фронті успішно ведуть контрнаступ уздовж адміністративного кордону між Запорізькою та Донецькою областями. Продовжують утримувати позиції на східному (лівому) березі Херсонської області в районі Антонівського мосту. Ситуація у Харківській та Луганській областях залишається напруженою, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Бої на Донбасі тривають.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського розкрили три сценарії завершення війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути