вівторок, 23 квітня 2019 08:12

У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією

У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією
Команда Володимира Зеленського має намір скасувати депутатську недоторканність, перезапустити антикорупційні органи і зменшити тиск на бізнес. Фото - РБК

Команда лідера президентської гонки Володимира Зеленського має намір скасувати депутатську недоторканність, перезапустити антикорупційні органи і зменшити тиск на бізнес. Про це заявила глава Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро Галина Янченко в ефірі програми "Нині вже" на "Громадському".

"Депутатська недоторканність повинна піти в минуле, НАЗК перезапуститься, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, сподіваюся, теж, принаймні керівництво", – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформаційна війна Зеленського: Тимчук різко "пройшовся" по ініціативі

Також, за її словами, важливим кроком є зменшення тиску на бізнес.

"Ми знаємо, що сьогодні господарські та фінансові справи розслідують всі, хто хочуть – і СБУ, і податкова. У нас навіть залишилася податкова міліція! Все це потрібно прибрати, щоб люди могли розвиватися, розвивати економіку, створювати нові робочі місця. Тому треба створити єдиний орган, який буде займається господарськими та фінансовими справами, а бізнес буде займатися тим, що і повинен робити – розвивати економіку", – підкреслила експерт.

У виборчому штабі Володимира Зеленського розповіли про перспективи мовної політики в Україні. Єдиною державною мовою в Україні є українська, заявив керівник штабу Дмитро Разумков.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути